• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uzman isim Ermenistan'ın saldırılarının perde arkasını açıkladı! Dikkat çeken Türkiye detayı

Yeniakit Publisher
2020-09-27 18:53:00 -
Uzman isim Ermenistan'ın saldırılarının perde arkasını açıkladı! Dikkat çeken Türkiye detayı

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, katıldığı bir canlı yayında Ermenistan'ın Azerbaycan'a gerçekleştirdiği saldırıları ve arkasında yatan sebepleri açıkladı. Ağar, Ermenistan'ın saldırılarının Azerbaycan'ın enerji jeopolitiği ile alakalı olmasının yanı sıra Türkiye ile de bağlantısının olduğunu söyledi.

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar katıldığı bir canlı yayında Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimin ve Ermenistan'ın Azerbaycan üzerinden gerçekleştirdiği saldırıların Türkiye'yi zaafiyete uğratma projesinin bir parçası olduğunu söyledi.

Ağar Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarının Türkiye ile bağlantılı olduğunu ifade etti. 

Abdullah Ağar, Yunanistan ile Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimin ardından Türkiye'nin jeopolitik bir mücadeleye entegre olması sonrasında Ermenistan'ın saldırılarının beklenen bir şey olduğunu kaydetti.

"Türkiye yalnızlaştırılmaya çalışılıyor"

Türkiye'nin enerji kaynakları konusundaki hamlelerinin sonucunda yalnızlaştırılma politikasına maruz bırakıldığını aktaran Ağar, "Karadeniz'de bir doğal gaz havzasının bulunması ve 50-55 trilyon dolar seviyesinde olduğu tahmin edilen Doğu Akdeniz'deki enerji kaynakları ve bu kaynakların Avrupa'ya ulaşmasıyla ilgili Türkiye üzerinden geçecek daha ucuz bir hat korkunç bir kavga oluşturuyor. Bu kavga Azerbaycan ve Türkiye arasındaki boru hattını çok ilgilendiriyor." ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AA

İNGİLİZ VAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23