• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ'ın akıl sınırlarını zorlayan senaryosu! Sessiz İstila

Yeniakit Publisher
2022-05-04 21:53:00 - 2022-05-04 21:56:41

Hande Karacusu'nun gözaltına alınmasından sonra, kendisinin sipariş ettiğini açıkladığı Sessiz İstila filmi, Ümit Özdağ'ın gözünün ırkçılıkla ne kadar karardığını yeniden ortaya koydu.

 Yeniakit.com.tr 

Göçmen vatandaşlara yönelik ırkçı tutumuyla gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sipariş edip finansmanını sağladığı Sessiz İstila filmi senaryosu ile akıl sınırlarını zorladı.

Akıl sınırlarını zorlayan senaryodan bölümler

Filmde 3 Mayıs 2043 tarihi anlatılırken, Türkiye'nin eyaletlere ayrıldığı ve İstanbul Eyalet Başkanı'nın Suriyeli Ahmet Bin Veli olduğu aktarıldı.

Ayrıca bir beyin cerrahisini oynayan gencin, Suriyeliler sebebi ile mesleğini icra edemediği, hastanede temizlikçilik yaptığı, işinden evine gidip gelirken Suriyeliler tarafından yolunun kesildiği gibi hayal sınırlarını zorlayan sahneler yer aldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Genç bir doktoru oynayan kişinin, filmdeki anne ve baba karakterine, hastanede Türkçe konuşulmadığını, kendi adı olan Göktuğ'a Suriyelilerin dilinin dönmediğini, bu sebeple kendisine "Ey Türk" diye seslenildiğini söylediği filmin dikkat çeken kesitleri oldu.

Ümit Özdağ, kısa bir süre önce, ilerleyen yıllarda Afganlarla Suriyelilerin Türk kadınlarının giyim-kuşamına müdahale edeceğini söyleyerek gündeme gelmişti. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AKİF BORA ÖNDER

bu kadar alçakça bir film olamaz. bu herif gerçekten buyuk bir provokatör. derhal gerekli soruşturma ve kovuşturmalar yapılmalı. böyle bir kışkırtıcı film müsvettesi de asla gösterilmemeli hatta çekimine bile izin verilmemeli

BABAYİĞİT

Allah şifalar versin! Bu herif “ Demans” hastalığına yakalanmış!Al..k herif kendininde göçmen olduğunu unutmuş!f...st ırkcı n..i artığı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23