• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ’a haddini bildiren vatandaştan bir tokat daha

Yeniakit Publisher
2022-06-29 13:29:00 -

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Adana gezisi sırasında "Haddinizi bilin" diyerek tepki gösteren Mustafa Özal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gece-gündüz demeden devlet ve millet için çalıştığını, bu nedenle Özdağ’a tepki gösterdiğini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin il başkanlığı binasının açılışını ve ilk kongresini yapmak için 26 Haziran günü Adana’ya geldi. Özdağ ziyaretinde esnafı da gezerek dertlerini dinlemek istedi. Bu sırada Mustafa Özal (58) isimli bir vatandaş Özdağ’ın yanına gelerek, “Sizin aranızdaki mesele nedir” diye sordu. Özdağ “Soylu bana küfretti. Ben de cevabını verdim” diye yanıt verince Özal, “O size küfretmedi. Gelmiş geçmiş en iyi İçişleri Bakanları içerisinde sayın Soylu yükselen bir değerdir. Size de saygı duyuyorum ama biraz haddinizi bilin. Biz ona saygı duyuyoruz, çünkü çocuklarımızın kanını yerde bırakmıyor. Öyle bir değerli insana saygılı davranın. Sayın Cumhurbaşkanından sonra gelen bir değerdir Süleyman Soylu dedi.

Özdağ’a tepki gösteren vatandaşın 35 yıldır taksicilik yapan iki çocuk babası Mustafa Özal olduğu ortaya çıktı. Özal, Özdağ’ın Adana’ya geldiğinden haberi olmadığını o gün havalimanına yolcu götürürken sokakta görünce Soylu ve Erdoğan hakkındaki konuşmalarının aklına geldiğini, araçtan inip konuşmak için yanına gittiğini belirterek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu, bu ülke için gece-gündüz çalışıyor. Özdağ’ı daha önce severdim. Ancak son zamanlarda ülke için bu kadar çok çalışan insanlara dil uzatması beni üzdü. Soylu bayramları bile gidiyor dağın başında askerle polisle birlikte oluyor. Bunun kadar çok çalışan bir içişleri bakanı görmedim ben. Bu nedenle Özdağ’a tepki gösterdim” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Antikemalist Akpartili

Daha neler! "SİZE SAYGI DUYUYORUM" diyerek mi haddini bildirmiş bu Muhacir Düşmanlığından ekmek yiyen Mayıncı Bölücü, Darbeci çocuğu Özdağ'a? Ben burada haddini bildirme adına hiç bir şey göremedim?

İsmail

Gerçekten doğru söylemiş bu abimize teşekkürler sunuyorum ister sevin sevmeyin dünya işi için milletimiz vatanımız için çalışıyorlar Erdoğan dan sonra başa gelecek lider olarak görüyorum Allah CC güç kuvvet zihin açıklığı beden sağlığı versin bu ülke için gece gündüz çalışan insanlar ve büyüklerimiz için
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23