• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ ırkçılığına tokat gibi cevap: “Kaç yaşında adamsın. Taş olsa utancından çatlar!”

Yeniakit Publisher
2020-01-17 16:14:00 -
Ümit Özdağ ırkçılığına tokat gibi cevap: "Kaç yaşında adamsın. Taş olsa utancından çatlar!"

Defalarca kez yalanlanan İP'li Ümit Özdağ'a yazar Ali Emre'den cevap: Kaç kez rezil olmuşsun. Taş olsa utancından çatlar!

 yeniakit.com.tr 

Sosyal medyada Suriyeliler aleyhinde yaptığı ırkçı ve provokatif paylaşımlarıyla tanınan İP’li Ümit Özdağ’a tokat gibi cevap geldi.

İŞKUR Açıkladı: Kamuya 15 Bin Kişi Alınacak, 7 Bin 400 Suriyeli Olacak” şeklinde bir yalan haber paylaşan Ümit Özdağ’a cevap veren yazar Ali Emre, “Kaç yaşında adamsın. Profesörsün. Yıllarını yalana, yanıltmaya, düşmanlığa, ırkçılığa, kışkırtmalara adamışsın. Vicdanın, insanlığın tümden ölmüş. Yüzlerce, binlerce kez yalanların suratına çarpılmış. Kaç kez rezil olmuşsun. Taş olsa utancından çatlar” ifadelerini kullandı.

Emre’nin twitine çok sayıda beğeni geldi.

Ümit Özdağ, sosyal medyada Sinan Ogan gibi bazı isimlerle birlikte sürekli olarak Suriyeliler aleyhinde yalan ve kışkırtıcı haberler paylaşmasıyla tanınıyor. Yetkili kurumlarca defalarca kez yalanlanan Özdağ, yalanlarına ısrarla devam ederken, bu paylaşımları okuyarak gerçek sananlar sebebiyle ülkedeki gerginlik artıyor. Bunun sonucunda ise Özdağ, gerginliğin sorumlusu olarak hükümeti gösteriyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

FORE KAZIK

Bu adam bana baskıcı zalim milli şef dönemini hatırlatıyor.

hamido

Kaç yaşında ama adammı?.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23