• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tutuklanmamak için sürekli hamile kalan suç makinesi tutuklandı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Tutuklanmamak için sürekli hamile kalan suç makinesi tutuklandı

Bursa'da 18 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi 20 yaşındaki kadının, yakalandığında tutuklanmamak için sürekli hamile gezdiği ortaya çıktı. Evde bir çocuğu, yanında 2 yaşındaki kızı ve karnındaki 6 aylık çocuğu ile hakim karşısına çıkan kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İnegöl ilçesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, İstanbul ile Bursa'nın Orhangazi, Karacabey ve İnegöl ilçelerindeki toplam 18 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olduğu belirlenen Deniz A. (20) gözaltına alındı. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince emniyetteki sorgulaması tamamlanan Deniz A., 2 yaşındaki kızı ve karnındaki 6 aylık bebeğiyle çıktığı mahkemece tutuklandı.

Evde bir çocuğu, yanında 2 yaşındaki kızı ve karnında 6 aylık bebeği olan Deniz A.'nın tutuklanmamak amacıyla sürekli hamile kaldığı iddia edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23