• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Turgay Güler kimdir, nereli kaç yaşında? Turgay Güler nerede yazıyor?

Yeniakit Publisher
2022-02-08 13:06:00 - 2022-02-08 13:07:20
Turgay Güler kimdir, nereli kaç yaşında? Turgay Güler nerede yazıyor?

Turgay Güler kuru fasulye önerisi ne? Turgay Güler kuru fasulye açıklaması gündem oldu. Gazeteci Turgay Güler, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu: "Topluma kuru fasulye dağıtılacak, herkes kendi gazını kendi üretecek" dedi. Peki Turgay Güler kimdir? Turgay Güler nereli kaç yaşında? Turgay Güler nerede yazıyor? İşte Turgay Güler hayatı, biyografisi.

Turgay Güler, Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de yaptığı kuru fasulye açıklaması ile sosyal meydanın gündemine oturdu. Peki, Turgay Güler kimdir? Turgay Güler'in mesleği ne? İşte detaylar...

Turgay Güler kimdir?

Turgay Güler, 1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Malatyalı olan Güler, bilinen birçok haber kanalında muhabirlik yapmış ve TV kanallarında çalışmıştır. Meslek hayatındaki en büyük yükselişi ise Kanal 7’deki özel haberleri sayesinde olmuştur. Turgay Güler 2006 senesinde ekranlara çıkmaya başlamıştır. Özellikle Ülke TV'deki "Sıradışı" programında kısa sürede ün kazandı ve izlenmeler aldı. Ardından uzun süre Akşam gazetesinde yazarlık yapan Turgay Güler sonrasında Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu. Turgay Güler 2014 yılından bu yana Güneş'in Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmektedir. Ayrıca Turgay Güler'in Mehdix, Sır Küpü ve Ruhlar Kuyusu adında 3 kitabı da bulunmaktadır. Turgay Güler evli ve bir çocuk babasıdır. Turgüy Güler, Akşam Gazetesi'nde yazmaktadır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adım tünceli

Sen haluk levent kadar ol ondan sonra konuş güzel gazeteci kardeşim

Mustafa Helvacı

İlahiyattaki çocuklarımızın kafalarını bulandıran Hz. Meryem annemize iftira atan bu hadsizler nasıl hala göreve devam ettiriliyorlar. Rektörler ne iş yapıyor? Soruşturma açmıyorlarmı?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23