• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trabzonspor Kupa'ya dönüş yaptı

Yeniakit Publisher
2016-01-25 12:57:00 -
Trabzonspor Kupa'ya dönüş yaptı

Trabzonspor, Süper Lig’de Beşiktaş ile oynayacağı müsabakanın olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmesinin ardından Türkiye Kupası’nda oynayacağı Gaziantepspor maçına odaklandı.

Trabzonspor , Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynayacağı müsabakanın olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmesinin ardından Ziraat Türkiye Kupası 'nda oynayacağı Gaziantepspor maçına odaklandı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu 'nda oynanması planlanan Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasının olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmesinin ardından bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında 27 Ocak Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçına kilitlendi.

MANDIRALI: "İYİ MOTİVE OLMUŞTUK"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı , Beşiktaş müsabakasına iyi motive olduklarının belirterek, "Kısa bir zamanda olsa Beşiktaş maçına iyi motive olmuştuk ama olumsuz hava şartları ve yoğun kar maçı oynamamıza engel oldu. 'Her şeyde bir hayır vardır' diyerek önümüzde oynayacağımız Gaziantepspor maçına odaklandık. Deplasmanda oynayacağımız son gurup maçını kazanıp galibiyetle noktalamak istiyoruz. Lige verilecek 10 günlük milli arada ise yapacağımız çalışmalarla eksiklerimizi giderip, lige daha güçlü bir şekilde dönmeye çalışacağız" dedi.

METEOROLOJİDEN GÖRÜŞ ALINDI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Trabzonspor , Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için 26 Ocak Salı günü Gaziantep 'e gidecek. Türk Hava Yolları 'na ( THY ) ait özel uçak ile saat 16.00'da hareket edecek olan bordo-mavili kafile müsabakanın ardından aynı gün saat 22.30'da Gaziantep 'den Trabzon 'a dönecek.

Öte yandan Trabzonspor -Beşiktaş müsabakasının ileri bir tarihe ertelenmesine yol açan olumsuz hava şartları bordo-mavili takımın yarın Gaziantep 'e yapacağı yolculuğu etkileyip-etkilemeyeceği yönünde meteorolojiden görüş alındı. THY yetkilileriyle de sürekli görüşme halinde olan bordo-mavili kulüp, Trabzon 'da devam eden olumsuz hava şartlarının yarın düzeleceği yönünde görüş aldığı ve planlanan programa uyulacağı belirtildi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23