• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pezeşkiyan’dan Siyonist-Haçlı ittifakına "Dünya Yanar" uyarısı! "Enerji hatlarımıza dokunursanız bedeli küresel olur!"

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi:
Pezeşkiyan’dan Siyonist-Haçlı ittifakına "Dünya Yanar" uyarısı! "Enerji hatlarımıza dokunursanız bedeli küresel olur!"

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ve İsrail’in İran’ın can damarı olan enerji altyapısına yönelik alçak saldırılarına karşı dünyayı ayağa kaldıracak bir açıklama yaptı. Pezeşkiyan, bu saldırıların sadece İran’ı değil, tüm küresel dengeleri sarsacağını belirterek, "Bu ateş sadece bizi değil, tüm dünyayı yakacak kontrol edilemez sonuçlar doğurur" dedi.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD-İsrail’in İran’ın altyapısına yönelik saldırılarının kendilerine ve destekçilerine fayda sağlamayacağını, aksine bunun "tüm dünyayı etkileyebilecek kontrol edilemez sonuçlara yol açabileceğini" belirtti.

Pezeşkiyan, ABD ve İsrail’in, İran’ın enerji altyapısına yaptığı saldırılara ilişkin ABD merkezli X sosyal medya platformundan açıklama yaptı.


 

İran’ın enerji altyapısının hedef alınmasını "şiddetle kınadığını" belirten Pezeşkiyan, "Bu tür eylemler, Amerikan ve Siyonist düşmana ve destekçilerine hiçbir fayda sağlamayacaktır." ifadesini kullandı.

Pezeşkiyan, İran'da enerji altyapısının vurulmasının durumu daha da karmaşık hale getireceğini belirterek, "(Saldırlar) Tüm dünyayı etkileyebilecek kontrol edilemez sonuçlara yol açabilir." ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

65

niye kıtalararası füzeler almadız üretmedizki abdyi direk vuraydız

Molla zaid

AHİR zamanda orta doğuda bir yerin atacağına rivayetler var kıyametin büyük alemetleri inanın sarı kafa decal dır israil decalın baçağı yada ordusu dur kan çok akacak, aten kan artık ölcüzüz ölümler artık sınırsız gerçekleşiyor Mümin Müslüman tarafını seçmeli bu decal dan uzak durmalı hergün KEF SÜRESİNİN İLK 10 AYWTİNİ OKUYUP BU kafirin şerinde korunmalı tövbe istiğfar EDİLMELİ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23