• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM'deki bütçe görüşmelerine damga vuran kare! Türkiye bu fotoğrafı konuşuyor

Yeniakit Publisher
2019-12-10 11:49:00 -
TBMM'deki bütçe görüşmelerine damga vuran kare! Türkiye bu fotoğrafı konuşuyor

MHP Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın'ın Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a sinirli bir şekilde baktığı fotoğraf karesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlandı. Görüşmelere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de beraberindeki heyetle katıldı. Bahçeli'nin yanındaki heyette MHP Genel Başkan Yardımcısını Semih Yalçın da bulundu. Yalçın'ın, görüşmelere ara verildiği sırada HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a attığı bakış gündem oldu.

Sosyal medyada büyük ses getirdi

Haberler.com'da yer alan habere göre; MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bütçe görüşmelerinde hemen önünde duran HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a sinirli bir şekilde baktığı fotoğraf karesi, sosyal medyada büyük ses getirdi.

"Yılın fotoğrafı bu olmalı" 

Özellikle MHP'ye yakın paylaşım sitelerinde çok sayıda yorum ve beğeni alan fotoğraf karesiyle ilgili "Yılın fotoğrafı bu olmalı" yorumları yapıldı. Söz konusu fotoğrafla ilgili iki partinin de herhangi bir temsilcisi tarafından bir açıklama yapılmadı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

[email protected]

Semih bey değil de temellinin bakışı çok ...

Ercan

Biri ecdadıma söverse boğarım . Bağamazsam hiç olmazsa yanımdan kovarım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23