• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Soruşturma başlatıldı! Hastane odasında çiğ köfte partisi yaptılar

Yeniakit Publisher
2019-02-11 15:41:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Soruşturma başlatıldı! Hastane odasında çiğ köfte partisi yaptılar

Sungurlu Devlet Hastanesinde tedavi gören bir kadın hastanın odasında toplanan kadınların burada leğenin içinde çiğ köfte yaptıkları görüntünün sosyal medyada yer alması üzerine harekete geçen İl Sağlık Müdürlüğü, konu hakkında soruşturma başlattı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, hastane odasında çiğ köfte yapıldığına ilişkin sosyal medyaya yansıyan görüntüler üzerine İl Sağlık Müdürlüğünce inceleme başlatıldı.

Sungurlu Devlet Hastanesinde tedavi gören bir kadın hastanın odasında toplanan kişilerin burada çiğ köfte yapmasını içeren görüntülerin bazı sosyal paylaşım sitelerinde yer alması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını belirterek, hastane personelinin konudan haberi olmadığını söyledi.

Görüntülerde de hastane personelinin olmadığına işaret eden Sobacı, "Zaten videoda da herhangi bir personel görünmüyor. Konuyla ilgili bir inceleme başlattık. İncelemenin ardından gerekli açıklama yapılacak." dedi.

Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan görüntülerde, söz konusu hastanedeki bir hasta odasında yere konulan plastik leğende bir kadının çiğ köfte yoğurduğu, diğer kadınların da bunu yedikleri görülüyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23