Setlerde uyuşturucu kullanımına bir açıklama da o isimden geldi!
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Asuman Dabak'ın setlerde uyuşturucu kullanımına dair yaptığı açıklamanın ardından oyuncu Aydemir Akbaş'tan da benzer bir açıklama geldi.
Oyuncu Asuman Dabak'ın ardından oyuncu Aydemir Akbaş da setlerde içilen uyuşturucu madde kullanımına hakkında "Herkes setlerde uyuşturucu kullanıyor. Bunlara sopa sopa" diyerek tepki gösterdi.
"HERKESİN UYUŞTURUCU KULLANDIĞI SETLER ÖZLENİR Mİ?"
Muhabirlerin "Setleri özlediniz mi?" sorusuna sert bir dille cevap veren Akbaş, ''Herkesin uyuşturucu kullandığı setler özlenir mi? Setlerde içiyorlar. Bunlara sopa sopa! 5 yıl tıkıyorsun içeri bak nasıl düzeliyorlar. Ben daha esrardan bir nefes çekmiş adam değilim. Kanserden sonra sigarayı da bıraktım." dedi.
"ALKOL VE UYUŞTURUCU MADDE DÜNYASI KURULMUŞ"
Oyuncu Asuman Dabak geçen ay katıldığı 'Bağımlılık' panelinde Aydemir Akbaş'a benzer açıklamalar yapmıştı. Dabak, "Türk sinemasında alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda. Set ortamlarında o kadar çok uyuşturucu madde kullanılıyor ki inanılmaz. 'Ne olacak canım, herkes kullanıyor' mantığı hakim" demişti.