• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş koronavirüsü fırsat bildi

Yeniakit Publisher
2020-03-25 12:45:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş koronavirüsü fırsat bildi

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, koronavirüs salgınını fırsat bildi. Demirtaş, "Koronavirüs en fazla hipertansiyon hastalarını etkiliyor. Selahattin'in hipertansiyon rahatsızlığı var. Çok endişeliyim" dedi.

Çin'den tüm dünyaya hızla yayılan ve Türkiye 44 kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınını fırsat bilen Başak Demirtaş, Edirne Cezaevi'ndeki Selahattin Demirtaş'ın sağlığıyla ilgili çok endişeli olduğunu söyledi.

Demirtaş "Selahattin günde en az 12 görevliyle temas halinde. Mesaileri bitince de evlerine gidiyorlar. Onlar için de dışarıda ve içeride yaşam, tüm riskleriyle devam ediyor. Dolayısıyla da onlardan mahpuslara, mahpuslardan da onlara bulaşma riski çok fazla" dedi.

T24'ten Şirin Payzın'a konuşan Başak Demirtaş, "Son bayılma atağının ve göğüs ağrısı şikayetlerinin yeterince incelenmediğini düşünüyoruz, çünkü cezaevinde olan biri olarak sürekli doktorlara görünme imkanı yok" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ramazan

Ah türkiyem ah bu serefsizler yüzünden neler cekiyor memleketimiz ..

Ziya

Gebersin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23