• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şekeri bu şekilde kullanırsanız beyniniz ölür!

Yeniakit Publisher
2015-10-22 08:34:00 -
Şekeri bu şekilde kullanırsanız beyniniz ölür!

Şekerin harika bir tadı olduğunu inkar edemeyiz. Ama sağlık için fazlasının ne kadar zararlı olduğunu da iyi biliyoruz.

Şeker dengenizin ayarlanmasına dikkat etmeli ve kontrollü olmalısınız.

Fazla şeker hem sizi ağırlaştırır, hem de beyin fonksiyonlarınızı kilitler.

UCLA Üniversitesi'nde yapılan araştırmalar fruktozun beyin aktivitelerini yavaşlattığını, hafızayı zayıflattığını ve insanı aptallaştırdığını gösteriyor.

Harvard'da yapılan araştırmalar doymuş yağ oranı yüksek beslenmenin beyin fonksiyonlarına zarar verdiğini gösteriyor.

6000 kadın üzerinde yapılan ve dört yıl süren araştırma, doymuş yağ ile beslenenlerin hafızasında zayıflama olduğunu, zeytinyağı, avokado gibi sağlıklı yağlarla beslenenlerinse hafızasında güçlenme olduğunu gösteriyor.

CİPS, PİZZA, HAMUR İŞLERİ Fast food çocukları aptallaştırıyor mu? Evet, araştırmalarda da bu kanıtlandı.

Ailelerin çocuklarına yeterli vakti ayırmamaları, hamur işine alıştırmaları sonucunda alınan kilolar, ağır diyet ve spor egzersizleri yapmayı gerektiriyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23