• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sadri Şener'den gündem oluşturan itiraf

Yeniakit Publisher
2018-03-30 12:59:00 -
Sadri Şener'den gündem oluşturan itiraf

Hafta sonu lider Galatasaray'a konuk olacak Trabzonspor'da eski başkan Sadri Şener, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener, TRT Spor Basın Tribünü programının konuğu oldu ve merak edilen soruları yanıtladı. Sadri Şener özellikle Şenol Güneş hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

"JOSE SOSA YANLIŞ TRANSFER"

"Yabancı oyuncu alırken dikkat etmek lazım. Menajerler kandırabilir. Sosa yanlış transfer. Çok büyük paralara oynuyor ve büyük para verdiğin zaman oynayacaksın. Gol atacaksın. Yok şanssızdım, yok olmadı. Olmaz. Hepsinin arabaları Lamborghini, Ferrari, BMW'ye binen aralarında."

"RIZA ÇALIMBAY İNŞALLAH BAŞARILI OLUR"

"Rıza Çalımbay'ı eski tanırım. Çok efendi, mütevazi arkadaşımız. Gayretli. Başarılı olmasını istiyorum. Beşiktaş'a alt yapıdan geldi ve alt yapıyı da bilir. Kaprisi de yoktur. İnşallah başarılı olur diyorum."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"ŞENOL GÜNEŞ'İN İSMİ VERİLDİĞİ İÇİN YENİ STADA GİTMEDİM"

"Şenol Güneş'in Trabzonspor'daki kaleciliğini unutulmaz. Katkıları unutulmaz. Stadın ismini Şenol Güneş koydukları için stada gitmedim. Biz zamanında Şenol'u ayakta tutmaya çalışırken o giderken benim aleyhime demeçler verdi. Mertçe konuşuyorum bu yüzden açılışa gitmedim."

"3 MİLYON DOLAR BAĞIŞLAMIŞTIM"

"İlk başkanlığımda 3 milyon dolar bağışladım. 1990 yılıydı. Ondan sonraki başkanlığımda para sistemleri değişti. Yayıncı kuruluştan, reklamlardan para alıyorduk, borsadan hisse satıp para alıyorduk. Şampiyonlar Ligi'ne katıldık, paralar aldık ve enteresan sponsorlar bulduk. Bazı oyuncuları çok karlı fiyatlara sattık. Sistem değişti yani. Günümüzde şimdi hiçbir kulüp Başkanı karşılayamaz."

"BURAK VE SELÇUK'UN GİDİŞİNE KIRGINIM"

"Benim başkanlığımda kırgın olduğum Selçuk ve Burak Yılmaz'ın gidişidir. Menajerleri kandırdı. Futbolcu ile menajer bitişiktir, aynı. Ben şu anda Başkan olsaydım Burak Yılmaz'ı almazdım."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23