• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan korkutan mesaj: Putin defalarca söyledi

Yeniakit Publisher
2019-08-13 16:40:00 -
Rusya'dan korkutan mesaj: Putin defalarca söyledi

Kremlin Sözcüsü Peskov, "Devlet Başkanımız Putin'in de defalarca söylediği gibi Rus füze sistemleri diğer ülkelerin ulaştığı seviyenin çok daha ötesinde" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'daki muhalif eylemlerde orantısız güç kullanılması başta olmak üzere basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Kremlin'in orantısız güç kullanımını kesinlikle kabul edilemez olarak nitelediğini belirten Peskov, "Ancak halkın huzursuzluğunu haklı bir şekilde göstermesini engelleyen sert eylemlerin olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Peskov, sıradan eylemlerle insanları hukuk dışı yollarla örgütleme girişimlerin kesinlikle birbirinden ayrılması gerektiğini belirtti. Peskov açıklamasında, "Bunlar tamamen farklı fenomenler. Hem bunun hem de diğerinin gerçekleştiğini biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

''SAVUNMADAKİ GELİŞME DİĞER ÜLKELERİN ÇOK DAHA ÖTESİNDE''

Peskov, gazetecilerin soruları üzerine Rusya'nın füze sistemleri alanındaki gelişmelere de değindi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Peskov konuya ilişkin, "Devlet Başkanımız Vladimir Putin defalarca, bu alanda Rusya'daki gelişmelerin diğer ülkelerin ulaştığı seviyenin çok ötesinde olduğunu söyledi" değerlendirmesinde bulundu.

Gazetecilerin Rusya’nın Arkhangelsk bölgesindeki bir askeri test sahasında denenen füze motorunun patlamasının Rusya'nın savunma alanındaki çlışmalarını nasıl etkiyeceğine ilişkin soruya Peskov, "Maalesef kazalar oldu. Bu kazalar sonucu hayatlarını kaybeden kahramanları hatırlamamız bizim için önemli" şeklinde cevap verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23