• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Romario: Messi otistik

Yeniakit Publisher
2015-09-25 21:15:00 -
Romario: Messi otistik

Brezilyalı eski yıldı Romario, Barcelonalı Lionel Messi'nin, Albert Einstein ile aynı hastalığa sahip olduğunu öne sürdü.

Brezilya'nın efsane futbolcularından Romario, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin hastalığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Romario, Arjantinli yıldızın otistik olduğunu söyledi.

Asperger Sendromu adı verilen ve bir çeşit otizm olarak kabul edilen hastalığın 28 yaşındaki oyuncuda da bulunduğunu belirten Romario, "Bu otizmin yumuşak bir boyutudur. Dikkati toplamak ve her şey üzerinde konsantrasyon sahibi olmak gibi bir hediyesi vardır. Newton ve Einstein da bu hastalığın aynısına sahiptiler. Asperger sendromu ile Messi'ye etkileyici bir yetenek veriyor, futboldaki başarısını etkiliyor" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23