• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Roberto Soldado'nun Fenerbahçe kararı!

Yeniakit Publisher
2018-05-17 21:17:00 -
Roberto Soldado'nun Fenerbahçe kararı!

Roberto Soldado Fenerbahçe'de kalacak mı? İspanyol golcü, takımdaki geleceği, şampiyonluk yarışı ve Şampiyonlar Ligi finali hakkında flaş sözler sarf etti.

Marca gazetesine özel bir röportaj veren Soldado, "Karmaşık bir başlangıcın ardından şu anda mutluyum çünkü ailem bana destek olamadı ve başlarda fazla oynamadım. Sonunda her şey değişti ve her şeyi başka bir açıdan görüyorum" dedi.

Türkiye günlerini anlatan Roberto Soldado, "Türkiye'de bu spor için ortaya koyulan tutuku ve aşk beni şaşırttı. Bu çok güzel, ilk günden itibaren sevildiğinizi hissettiriyor ancak aynı zamanda; taraftarlar çok talepkar. Kısa zamanda büyük bir takımda olduğunu anlıyorsunuz. Size ne zaman rekabt edeceğinizi soruyorlar" ifadesini kullandı.

Şampiyonluk yarışı ile ilgili de görüş bildiren tecrübeli golcü, "Şampiyon olmak için imkansızı gerçekleştirmeye çalışacağız. Bizim durumumuz Galatasaray'a bağlı. Kolay olmadığını biliyoruz. Kupayı   kaybetmek bizim bir hayal kırıklığı oldu, bu çok açık. Diğer şampiyonlukların fotoğraflarını gördüm. Bunu Fenerbahçe'de yaşamak İnanılmaz olur, umarım gerçekleşir'' diye konuştu.

1 YIL DAHA DEVAM EDECEĞİM

Roberto Soldado, Fenerbahçe'deki geleceği hakkında ise, "Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmem var. Buradaki sözleşmem 34 yaşımı doldurduğumda bitecek. Vücudumun ne kadar dayanacağını görmek lazım. Şu anda, sezonu en iyi şekilde bitirmeye odaklandım. Her şeyi pozitif görüyorum, bir yıl daha devam etmek istiyorum" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İspanya'ya dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruya da cevap veren İspanyol golcü, "Bunu zor görüyorum ancak ailem orada ve özlüyorum, beni çok etkiliyor. Bu açıdan, İspanya'ya dönmeye kapıları kapatmıyorum" şeklinde konuştu.

Soldado Süper Lig dışında Real Madrid günleri hakkında da şöyle konuştu: Ben küçüklüğümden beri Real Madrid taraftarıyım. Ailem ve ben öyleyiz. Umarım 13. kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanırlar. Bu kulübün altyapısında çok önemli bilgiler öğrendim"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23