• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Renault MAİS’e prestijli ödül

Yeniakit Publisher
2020-02-24 12:10:00 -
Renault MAİS’e prestijli ödül

Renault MAİS Pazarlama Direktörü Levent Timur, “En Etkin 50 CMO” arasında yer alarak ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin Pazarlama Liderleri Zirvesi CMO Summit 2020’de Renault MAİS Pazarlama Direktörü Levent TimurEn Etkin 50 CMO” arasında yer alarak ödüle layık görüldü.

2004 yılından bugüne dek Renault MAİS’te çeşitli kademelerde görev alan Levent Timur, 2017 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapıyor. Timur, 20. kez binek liderliğini göğüsleyen markanın başarısının en önemli mimarları arasında yer alıyor. 2019 yılında kurguladığı dinamik satış kampanyaları ile markanın ticari başarısını kanıtlayarak; sektörün ezberlerini bozdu. Levent Timur, birbirinden yenilikçi uygulamaları devreye aldığı şirketin dijital transformasyonu kapsamında 27 farklı ödül aldı.

Megane Sedan ile iddiasını en üst seviyeye çıkaran Renault MAİS, başarısını 5. nesil Yeni Clio ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en saygın ve prestijli araştırmalarından biri olarak kabul edilen “En Etkin 50 CMO”, markalar arasında değer odağının oluşturulmasında büyük etkileri olan CMO’ların (Chief Marketing Officer-Üst Düzey Pazarlama Yöneticisi) yeni yükselen değerine dikkat çekmek amacıyla düzenleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23