• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK'yı aklıyorlar! Terör paçavrası katliamı devleti yıkmanın peşinde

Yeniakit Publisher
2019-07-19 12:52:00 -
PKK'yı aklıyorlar! Terör paçavrası katliamı devleti yıkmanın peşinde

PKK yayın organı Yeni Yaşam Gazetesi, Tunceli'de Ayaz ve Nupelda Güloğlu kardeşlerin ölümüne sebebiyet veren patlamanın faili olarak devleti hedef göstermeye çalışıyor. PKK paçavrası bugünkü manşetinde patlamanın PKK'nın tuzakladığı EYP'den değil askerin döşediği mayından kaynaklandığını iddia ederek yavuz hırsızlık yaptı. PKK paçavrası terör eyleminin suçunu örtbas etmeye çalışıyor.

 Oğuzhan Çağlar  yeniakit.com.tr 

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen ve 2 kardeşin ölümüyle sonuçlanan patlama sonrası, PKK’nın yayın organı Yeni Yaşam Gazetesi suçu devlete atmaya çalışıyor. Yaptığı haberlerde patlamanın EYP’den kaynaklanmadığını, devletin döşediği mayından kaynaklandığını iddia eden “gazete”, patlamada hayatını kaybeden Güloğlu kardeşlerin faili olan PKK’yı korumaya ve devleti suçlu göstermeye çalışıyor.

Askeri kuvvetleri suçluymuş gibi lanse ettiler

Patlayıcının EYP olduğunu kabullenmeyen ve bu yolla PKK’nın suçunu bastırmaya çalışan paçavra, bölge sakinlerinin askerin bölgede gezdiğini söylediğini iddia etti. PKK’lı teröristlerin araziye döşedikleri EYP’nin patlaması sonucu hayatını kaybeden kardeşlerin ismini bile anmayan PKK yayın organı, “Bunun yeni bir patlayıcı türü olduğu üzerinde durulurken, Kuşluca Karakolu’nun da mezraya 15 dakika mesafede olması da kuşkuları artırdı.” diyerek bölgede PKK terörünü engllemeye ve halkın huzurunu sağlamaya çalışan güvenlik güçlerini hedef aldı. Patlama öncesinde bölgede patlayıcı olmadığı ve askerin bölgeyi sık sık gezdiği yalanını dillendiren paçavra, çocuk katili PKK’nın işlediği günahı, PKK’ya karşı operasyonlar düzenleyerek bölgede terörist faaliyetleri azaltmaya çalışan askere yıkmaya çalıştı. 


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

HADİ KANUN ÇIKARIP PARTİ KAPATMANIN ÖNÜNÜ KESTİNİZ PKK PARTİSİNİ KAPATAMIYORSUNUZ .PEKİYİ BU KÖPEKLERİN GAZETESİNİ DE KAPATAMAYACAK KANUN VAR . ALLAH AŞKINA AĞLAŞIP DURACAĞINIZA KANUNLARI İŞLETİN VE DERHAL BÖYLE GAZETELERİ KAPATIN . VALLAHİ BU AK PARTİNİN AĞLAYIP DURMASINDAN BIKTIK İLLALLAH ETTİK .KARDEŞİM BEN VALLAHİ AK PARTİLİYİM VE SİZİ İKTİDAR YAPTIK NE YAPALIM SÖYLEYİN YAHU. SUSA SUSA ADAMLARI SİZİ İKTİDARDAN EDECEK KİTLE HALİNE GETİRDİNİZ HELAL OLSUN SİZE . ADAMLAR HEM ELİ SİLAHLI EŞKİYA HEM DE DEMOKRASİNİN HER NİMETİNDEN FAYDALANIYOR.

misafir

"Deniliyor "vb.ifadelerle aldatmaya yönelik her şey kanıtlanmadıkça suç olmalı ve ağır cezalanmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23