Patlama sonrası Tüpraş'tan flaş açıklama!
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Tüpraş, İzmit Rafinerisi'nde gerçekleştirilen kompresör bakım çalışmaları sırasında çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Bu durum, hem çalışanlar hem de yatırımcılar için önemli bir güvence sağlıyor. Şirket, yangın sonrası rafinerideki diğer faaliyetlerin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini duyurarak, üretim süreçlerinin normal seyrine döndüğünü vurguladı.
Tüpraş, İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında meydana gelen yangının kontrol altına alındığını ve rafineride diğer faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi.
Şirketten yapılan açıklamada, saat 13.30 civarında Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında yangın meydana geldiği kaydedildi.
Rafineri ekiplerinin olaya anında müdahale ettiği belirtilen açıklamada, "12 çalışma arkadaşımız ilk tespitlere göre hafif şekilde yaralanmış ve tetkikler için hastaneye sevk edilmiştir. Yangın kontrol altına alınmış olup, ünite kontrollü bir şekilde devre dışı bırakılmıştır. Rafineride diğer faaliyetlerimiz normal bir şekilde devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.