• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Onlar için bir ilk

Yeniakit Publisher
2017-11-19 11:53:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Onlar için bir ilk

Asırlık çınarları ilk defa bir yetkili ziyaret edip ihtiyaçlarını gideriyor.

ŞANLIURFA  İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname kapsamında görevlendirme yapılan Şanlıurfa’nın Viranşehir Belediyesi’nden bir heyet, 90 yaş üstündeki vatandaşları ziyaret ederek eksiklerini gideriyor.

Belediye tarafından hazırlanan “Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzleri Gülsün” projesi kapsamında, ilçede 90 yaşını aşmış 252 vatandaş tespit edildi. Bu kapsamda, Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Ömer Çimşit, yardımcılarının da katılımıyla oluşturduğu heyetle ailelerin kapılarını tek tek çalmaya başladı.

Belediye Başkan yardımcıları Aslan Çiftçi ve Halaf Kete’nin de aralarında bulunduğu heyet, Hürriyet Mahallesi’nde oturan 97 yaşındaki Bezar Zenciralmaz’ı ziyaret etti.

Heyet, bir süre sohbet edip sorunlarını dinledikleri Zenciralmaz’a, beraberlerinde getirdikleri hediyeleri verdi.

“ÇOK MUTLU OLDUM”
Bezar Zenciralmaz ise daha önce hiçbir yetkilinin ziyaretine gelmediğini anlatarak, “Çok mutlu oldum, sevindim. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

 
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23