• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

New York saldırısından sonra yeni 'göçmen' kararı

Yeniakit Publisher
2017-11-01 16:56:00 - 2017-11-01 17:24:32

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
New York saldırısından sonra yeni 'göçmen' kararı

Trump, New York saldırganının kura yolu ile göç ettiğinin ortaya çıkmasının ardından yaptığı açıklamada, “Kura yolu ile göçmen alımını durduracağını" söyledi.

ABD’nin New York kentinde gerçekleştirilen terör saldırısında 8 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından saldırganın da ülkeye kura yoluyla göç ettiği ortaya çıkmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump da sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. Trump, “Kura yolu ile göçmen alınımını durduracağız, liyakat yöntemiyle göçmen alacağız. Bir terörist çekiliş ile ülkemize geliyor. Ben liyakata dayalı olsun istiyorum. Başarı tabanlı bir sistem için savaşıyoruz. Daha fazla kura yöntemiyle göç istemiyoruz. Daha güçlü ve akıllı olmalıyız” ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23