• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

NASA Dünya'nın yok olacağı tarihi açıkladı

Yeniakit Publisher
2021-03-08 17:08:00 -
NASA Dünya'nın yok olacağı tarihi açıkladı

NASA'da araştırma yapan bir ekip, artan Güneş radyasyonu nedeniyle Dünya'daki yaşamın bir milyar yıl sonra son bulacağını hesapladı.

NASA'da araştırma yapan bir ekip artan Güneş radyasyonu nedeniyle Dünya'da yaşamın bir milyar yıl sonra yok olacağını hesapladı. Bir araştırma ekibi Güneş'in zamanla Dünya'daki oksijeni tüketerek yeryüzünün yaşanamaz hale geleceğini tespit etti.

Yapılan modellemede günümüzden tam 1 milyar yıl sonra oksijen miktarı yaşanamayacak seviyelere inecek. Araştırma ekibinden Kazumi Ozaki, geliştirdikleri modeli 400 bin kez çalıştırdıklarını söyledi. Dünya yaklaşık 2.5 milyar yıl önce oksijen zengini bir gezegen olmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

selva

onu ancak Allah cc bilir

Mehmedim

Dünya’nın ve bütün kainatın ne zaman Yok olacağını ancak yaratan (Allah) bilir. NASA’cılar sallamışlar. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23