• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Modern pentatloncular Mısır’a gidiyor

Yeniakit Publisher
2019-02-15 16:15:29 -
Modern pentatloncular Mısır’a gidiyor

- Başkent Kahire'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi 3 sporcu temsil edecek - Milli sporculardan İlke Özyüksel: "Hedefim ülkeme madalyayla dönmek"


ANKARA (AA) - Modern Pentatlon Dünya Şampiyonası, 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Mısır'ın başkenti Kahire'de yapılacak.

Şampiyonada Türkiye'yi milli sporcular İlke Özyüksel, Buğra Ünal ve İpek Akşin temsil edecek.

Organizasyon öncesinde AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan İlke Özyüksel, hedefinin Türkiye'ye madalyayla dönmek olduğunu söyledi.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için kota mücadelesinin henüz başlamadığını ifade eden İlke, "Kota mücadelesi öncesi önemli bir sınav daha vereceğiz. Uluslararası organizasyonlarda edindiğimiz tecrübe olimpiyatlar açısından çok önemli." diye konuştu.

Türkiye'yi iyi temsil edebilmek için çok çalıştığını vurgulayan İlke, "Yılmadan her gün antrenman, spor yapıyorum. Emeklerimin karşılığını alacağımı düşünüyorum. 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kilitlendim. Asıl hedefim olimpiyat altını. Bütün bu çabam uğraşım onun için." ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23