• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'li Cemal Enginyurt'tan çok sert sözler! 'Ota b.ka şarkı yazıp gösteri yapanlara...'

Yeniakit Publisher
2019-09-25 14:48:00 - 2019-09-25 14:53:45

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
MHP'li Cemal Enginyurt'tan çok sert sözler! 'Ota b.ka şarkı yazıp gösteri yapanlara...'

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki yaptığı tarihi konuşmaya destek verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'ta Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma tüm dünyada yine yankı uyandırdı.

2014 yılından günümüze kadar tüm dünyaya "dünya beşten büyüktür" diye seslenen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın o anları sosyal medyada birçok siyasetçi tarafından paylaşımları rekorları kırdı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Başkan Erdoğan'ın konuşması üzerinden sözde sanatçılara çok sert çıktı.

Enginyurt, Erdoğan'ın büyük bir ders verdiğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı, BM de muhteşem bir konuşma yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Aylan bebeği Dünyaya yeniden hatırlattı. Ota,boka şarkı yazıp,gösteri yapanlara büyük bir ders verdi. Çocuk ölümlerine ses çıkarmayıp,yeşilcilik oynayanlara kapak olsun" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yaşar kara

YİĞİT ADAMSIN VESSELAM

Siyasi Üslub

Sözde bir Milletvekilisin. Yani milletin vekili. Sarf ettigin sözler hic bir siyasetcinin agzina yakisiyor mu? 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23