Melih Gökçek'ten suikast iddiası! İspanyol dizisinde verilen işaretler...
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'ten bomba bir iddia geldi. Gökçek İspanyol Netflix dizisi La Casa De Papel tanıtım videosunda Ali Koç'a suikast, ikinci bir Gezi eylemi ve bir darbe işareti olduğunu savundu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Ali Koç'a suikast yapılacağını iddia etti.
FRAGMANI YORUMLADI: SUİKAST, GEZİ EYLEMİ, DARBE GİRİŞİMİ...
İspanyol Netflix dizisi La Casa De Papel için Netflix Türkiye tarafından çekilen tanıtım videosuyla ilgili açıklama yapan Gökçek, dizi tanıtımının Ali Koç'a suikast, ikinci bir Gezi eylemi ve bir darbe işareti olduğunu söyledi.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Ömer Turan isimli kullanıcının La Casa De Papel dizisinin fragmanı hakkındaki iddialarının ardından benzer açıklamalar Gökçek'ten de geldi.
(İşte dizide Ali Koç'a benzediği söylenen oyuncu)
"ALİ KOÇ'A SUİKASTI AKLA GETİRDİ"
Fragmanda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç'a bir suikast düzenleneceğinin akla geldiğini iddia eden Gökçek, "Olayı inceledikçe bağlantılar düz mantıkla bile kurulabiliyor"diyerek bir dizi mesaj paylaştı.
"YETKİLİLER TARAFINDAN SORGULANMALI"
Gökçek, Twitter'dan paylaştığı mesajında Netflix'in yetkililer tarafından sorgulanması gerektiğini de savundu.
Gökçek'in mesajları şöyle:



