• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner'den flaş istifa çağrısı: Bize kaybettirenleri...

Yeniakit Publisher
2019-08-25 15:09:00 -
Mehmet Metiner'den flaş istifa çağrısı: Bize kaybettirenleri...

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, skandal paylaşımlarıyla gündeme gelen Nalan Apa'nın Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürlüğüne atanmasının ardından flaş bir istifa çağrısı yaptı.

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a istifa çağrısında bulundu.

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürlüğüne atanan Nalan Apa'nın sosyal medya paylaşımlarını alıntılayıp Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a istifa çağrısında bulundu.

Ardından Nalan Apa'nın istifa ettiğini aktaran Mehmet Metiner "Kültür ve Turizm Bakanı tarafından Tanıtma Fonu Genel Müdürlüğüne atanan kadının attığı tweetlere bakın ya! Bir yanda “Bize Ömer’ler lazım! “ diyen Reis, öbür yanda bu atamayı yapan Bakan! Çok yazık, çok!" Tanıtma Fonu’nun başına getirilen gezici hanımefendi istifa etmiş! Asıl onu oraya uygun gören istifa etmeli! Yeter artık ya! Sahada onca alın terini bunun için dökmüyoruz! AK Parti’mize kaybettirenleri baştacı etmemeliyiz!" diyerek flaş bir çağrıda bulundu.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayel

İnşallah duyarlar

serhat

bakan ''turizmi patlattım,ne istifası''diyecek.şimdi anladınızmı akparti niye erozyona uğruyor,erdoğan faktörüne rağmen oy kaybediyor.kabinede daha bunun gibi çok bakan ve komisyonlarda bu kafada çok teknokrat var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23