• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Masumlar Apartmanı Safiye’nin küçüklüğü kim? Safiye’nin gençliğini kim oynuyor?

Yeniakit Publisher
2020-11-25 16:04:00 - 2020-11-25 16:04:56
Masumlar Apartmanı Safiye’nin küçüklüğü kim? Safiye’nin gençliğini kim oynuyor?

Masumlar Apartmanı Safiye’nin küçüklüğünü kim oynuyor? Masumlar Apartmanı Safiye’nin gençliği kim? soruları dizi izleyicisi tarafından merak edilmekte. Lise yıllarında annesinden aşırı derecede baskı gören, horlanan ve küçük görülen Safiye’nin dizide gençliğini canlandıranın kim olduğu araştırılıyor. Masumlar Apartmanı Safiye küçüklüğünü kim oynuyor? sorusunun cevabına verilecek cevap: İrem Kübra Bakırtaş. Peki İrem Kübra Bakırtaş kimdir? İrem Kübra Bakırtaş hangi rolllerde oynadı?

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi gerçek hayat hikayesi olan bir romandan uyarlanmıştır. Temizlik hastası olan Safiye ile Gülben’in kardeşleri Han ve Neriman ile evde geçen dramatik bir hayat dizisidir. Safiye’nin  küçükken annesi Hasibe tarafından küçük görülmesi Safiye’nin psikolojisinin altüst olmasında büyük etkiye sahip olmuştur. 

Hikmet ile Hasibe’nin geçimsizliği nedeniyle iyide travma geçiren Safiye, okulda bile annesinin baskısına maruz kalmakta. Her olumsuz bir olayda uğursuz diyerek Safiye’yi suçlayan Hasibe, Safiye'nin okuduğu kitaplara karışır ve okula bir erkek arkadaş bulmak için gidiyorsun diyerek Safiye’yi okula göndermek istemez. Hasibe’nin kendisini mutsuz etmenin bahanelerini arken, Safiye ise annesini mutlu etmek için elinden geleni yapar ancak nafile. Zamanla Safiye’de üzerindeki mutsuzluğunu temizlik yaparak atmak ister. Bu hareket Safiye’de artık vazgeçilmez bir alışkanlık haline gelir ve Safiye’de aynen annesi Hasibe gibi davranmaya başlar. Peki Masumlar Apartmanı Safiye’nin küçüklüğü kim? Masumlar Apartmanı Safiye’nin gençliğini kim oynuyor? Masumlar Apartmanı Safiye'nin küçüklüğünü İrem Kübra Bakırtaş canlandırmakta.

İrem Kübra Bakırtaş kimdir?

İrem Kübra Bakırtaş adlı oyuncu Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin küçüklüğünü yani gençliğini canlandırmaktadır. İrem Kübra Bakırtaş, Aybüke Pusat ile “Gilette Venüs” reklam filminde rol almıştır. İlk rol aldığı dizisi Masumlar Apartmanı dizisidir. Dizide Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterinin çocukluğuna hayat vermektedir.

İrem Kübra Bakırtaş Dizileri ve Filmleri

Masumlar Apartmanı (Safiye Çocukluğu) – 2020

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23