• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mahalleyi su bastı, Tunç Soyer 'Rum' sevdası peşinde!

Yeniakit Publisher
2019-10-21 19:16:00 -

Türkiye’nin Kıbrıs'a müdahale ettiği savunarak "daha fazla müdahale etmeyelim" diyen Tunç Soyer'in Başkanlığını yürüttüğü İzmir'i su bastı. Patlayan su borusuna bile müdahale etmekten aciz olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne vatandaşlar tepki gösterdi.

 

Türkiye'nin Doğu Akdeniz politikası ile ilgili skandal sözler sarf eden CHP'li Tunç Soyer'n başkanlığını İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, patlayan su borusuna saatlerce müdahale etmemesi tepkilere neden oldu.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Çimentepe Mahallesi'nde meydana gelen su borusundakı patlama sonucu vatandaşlar belediyenin ilgisizliği ile karşılaştı. Saatlerce belediyeden hiç kimsenin gelmediğini aktaran İzmirliler, CHP'li belediye tarafından mağdur edildiklerini söyledi.

Vatandaşların hizmet beklediği CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ise adeta başka dünyalarda geziyor. 

Tarkan konserine koşmuştu

Geçtiğimiz aylarda İzmir'de etkili olan sağanak yağış sonrası birçok evi su basmış ve kelimenin tam anlamıyla hayat felç olmuştu. Tüm bunlar yaşanırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Harbiye'deki Tarkan konserine gitmiş ve buda yetmiyormuş gibi sosyal medya hesabından da paylaşım yapmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İzmir hizmet beklerken...

İzmirlilerin hizmet beklediği CHP'li Tunç Soyer, tüm bunları bir trafa bırakıp Türkiye'nin Doğu Akdeniz politikası hedef aldı.

Kıbrıs sorunu ve Doğu Akdeniz üzerinden adada yaşanan gelişmeleri değerlendiren Soyer, Türkiye’nin adaya müdahale ettiği savunarak "daha fazla müdahale etmeyelim" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Özgür

Tunç diyor ki, ben bir boruya bile müdahale edemiyorken, reis Akdeniz i kontrol ediyor. Buna nasıl engel olabilirim, ortaya boş laf atayım bari...

Suphi

İzmir'de yaşıyorum ve başkanımdan memnunuz. Sizin her zamanki gibi saçma sapan karalama çalışmaları komik.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23