Lonca’nın 4. dönem mezunları girişimcilerle buluşuyor
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Kuveyt Türk’ün hayata geçirdiği Lonca Girişimcilik Merkezi’nde dördüncü dönem girişimcileri mezun oluyor.
Kuveyt Türk’ün yenilikçi fikirleri destekleyip ülke ekonomisine kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği Lonca Girişimcilik Merkezi’nde dördüncü dönem girişimcileri mezun oluyor.
Yapı yönetiminden geri dönüşüme, mobil uygulamalardan analiz ve araştırma platformlarına uzanan teknoloji odaklı projelerini Lonca’da geliştirme imkânı bulan 11 ekibe, altı ay boyunca, mentorluk, hibe, çalışma ortamı, Ar-Ge gibi destekler sunuldu. Dördüncü dönem mezunları ile birlikte iki yıl önce kurulan Lonca Girişimcilik Merkezi’ni tamamlayan girişimci ekip sayısı da 40’a ulaştı.
Mezun girişimciler, Kuveyt Türk Bankacılık Servis Grubu Genel Müdür Yardımcısı ve Lonca Yönetim Komitesi Başkanı İrfan Yılmaz, Kuveyt Türk Operasyon Grup Müdürü ve Lonca Yönetim Komitesi Üyesi Dr. Selman Ortaköy, Workinton CEO’su Cihan Seyithanoğlu, yatırımcılar ve mentorler ile 15 Ekim 2019 Salı günü düzenlenecek “Lonca Demoday” etkinliğinde bir araya gelecekler.