• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küçükçekmece’de otel yangını: İki kişi son anda kurtarıldı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Küçükçekmece’de otel yangını: İki kişi son anda kurtarıldı

Küçükçekmece’de gece yarısı bir otelin çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle facianın eşiğinden dönülürken, mahsur kalan iki vatandaş sağ salim tahliye edildi.

Olay, saat 04.00 sularında Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir otelde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle binanın çatı katında başlayan alevler, kısa sürede büyüyerek tüm çatıyı sardı. Yangını fark eden otel çalışanının dikkati ve hızlı hareket etmesi, içerideki misafirlerin büyük bir tehlike yaşamadan tahliye edilmesini sağladı.


Can pazarı yaşandı

İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlerin yükseldiği binada mahsur kalan iki kişi, itfaiye erlerinin yoğun çabası sonucu kurtarılarak aşağı indirildi. Dumandan etkilenen vatandaşlara ambulans içerisinde oksijen desteği verilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Yangın kontrol altına alındı

İtfaiye ekiplerinin dört bir koldan müdahale ettiği yangın, otelin diğer katlarına sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından yapılan ilk incelemelerde otelin çatı katında ciddi çapta maddi hasar oluştuğu görüldü.

Vatandaş kamerasına yansıdı

Gecenin karanlığını yırtan alevler, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde çatının alev alev yandığı ve ekiplerin zorlu mücadelesi net bir şekilde görülüyor. Yetkililer, yangının çıkış sebebine ilişkin geniş çaplı inceleme başlattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23