• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kritik uyarı: Zina yeniden suç sayılmalı ve sapkınlıkları meşrulaştıran o sözleşme derhal iptal edilmeli!

Yeniakit Publisher
2019-05-20 00:14:00 - 2019-05-20 00:16:52
Kritik uyarı: Zina yeniden suç sayılmalı ve sapkınlıkları meşrulaştıran o sözleşme derhal iptal edilmeli!

Ailenin toplum hayatı ve İslam'daki önemine vurgu yapan Avukat Süheyla Demirer, "Zina yeniden suç sayılmalı. Evliler zina yaparsa hapis cezası ile cezalandırılmalı." dedi.

Taha Emre Özdemir  Ankara 

Avukat Süheyla Demirer, aile yapısına yönelik saldırılara dikkat çekerek, "İstanbul Sözleşmesi, süresiz nafaka, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi kanun ve projelerle aile yapımız tehdit altında." uyarısını yaptı.

'İstanbul Sözleşmesi sapkın eğilimleri destekliyor'

İstanbul Sözleşmesi'nin cinsi sapkınlıkların yaygınlaşmasında önemli bir rolü olduğunu belirten Av. Demirer, "İstanbul Sözleşmesi, her türlü cinsel eğilimi koruma altına alıyor. Halbuki devletin görevi; insanları bilgilendirip, doğruları yanlışlardan ayırabilme kişiliğini kazandırmaktır." ifadelerini kullandı.

'Süresiz nafaka nikahsız yaşamayı teşvik ediyor'

Demirer, süresiz nafakanın İslam'da yeri olmadığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Kur'an-ı Kerim'de kadın için süresiz nafaka yok. Sadece 3-4 aylık iddet müddetince ödeme var. Yüce dinimiz İslam bile 'süresiz nafaka2 diye bir kanun koymamışken hala nafaka süresinin 5 yıl ile sınırlandırılmasına itiraz edenler var. Süresiz nafaka, insanları ikinci evliliklerinden soğutmakla birlikte, nikahsız yaşamayı teşvik eden bir kanundur."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'Zina yeniden suç kapsamına alınmalı'

Zinanın suç olmaktan çıkarılmasının bir Avrupa Birliği projesi olduğunu söyleyen Demirer, toplumda yaygınlaşan zina eylemine dair yasaların yeniden düzenlenmesi gerekliliğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti:

"Zina mutlaka yeniden suç sayılmalı. Evlilerin zina yapması durumunda hapis cezaları devreye girmeli. Apartmanlara yayılan 'günlük kiralık daire' adındaki zina evleri kapatılmalı. Özellikle gençlerin zinaya düşme riskine karşı devlet önlem almalı."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23