• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu’nun elektrik borcu ne kadar? Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödedi mi?

Yeniakit Publisher
2022-04-22 08:39:00 - 2022-04-22 08:40:19
Kılıçdaroğlu’nun elektrik borcu ne kadar? Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödedi mi?

Gelen elektrik faturası zammını bahane ederek kendi harcadığı elektrik faturasını ödemeyerek vatandaşları devlete karşı kışkırtma provokasyonuna imza atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik borcunu ödemeyince her vatandaşa nasıl yasal prosedür uygulanıyorsa Kılıçdaroğlu’na da o uygulandı ve borcunu ödemeyen CHP liderinin elektriği kesildi. Cumhurbaşkanı Erdoğa’ın açtığı davaları tek tek kaybeden Kılıçdaroğlu tazminatları CHP’lilere ödettiğine yönelik haberler hafızalarda yerini korurken, elektrik faturasının da CHP’lilere mi ödeteceği merak ediliyor. Peki Kılıçdaroğlu’nun elektrik borcu ne kadar? Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ne zaman ödeyecek?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını ödemeyince yasal düzenleme gereği evinin enerji akışı kesildi. Borcunu bile ödemeyen Kılıçdaroğlu, yasal prosedür çerçevesinde kesilen elektrik üzerinden de vatandaşa karşı duygu sömrüsü yapmaktan da geri durmadı. Kılıçdaroğlu, "Eşimle birlikte bir hafta boyunca bu karanlıkta kalacağız. Tereddüt ediyor muyuz asla. Ben ne ağzında gümüş kaşıkla doğdum ne de saraylarda yaşadım." diyerek rol kesti.

Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ne zaman ödeyecek?

Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile elektriklerin kesildiği evindeki ilk gece twitterdan canlı yayın yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu 1 hafta diyerek geri vites yaptı. Kılıçdaroğlu "Eşimle birlikte bir hafta boyunca karanlıkta kalacağız. Adalet için bu ülkede kilometrelerce yol yürüdüm, şimdi karanlıkta oturacağım" dedi. Kılıçdaroğlu bir hafta sonra borcunu ödeyip elektriklerini açtıracak.

kemal kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu’nun elektrik borcu ne kadar?

Kemal Kılıçdaroğlu, zamların geri çekileceği güne kadar faturalarını ödemeyeceğini söylemişti. 1030 liralık 3 aylık elektrik borcu olan Kemal Kılıçdaroğlu eşinden gelen telefonla elektriklerin kesildiğini öğrendi.

Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturası provokasyonuna küçük ortak İYİ Parti’nin genel başkanı Merak Akşener’de ortak oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Müsaade ederse hanenin borcunu ödeyebilirim" dedi.  Akşener, "Kılıçdaroğlu hem sözünü yere düşürmemiş olur müsade ederse hanenin elektrik borcunu ödeyebilirim o da Selvi Hanım için" dedi. Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasını 1 hafta sonra kendisi mi ödeyecek yoksa CHP'lilere mi ödeteceği daha şimdiden merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HARUN raşit öz

busahtekar ortalığı karıştırmak istiyor da kendi belediyelerin şu paralarını otobüs. metro metrobuslere binenlerde Ödemesin bakalım olurmu böyle bir lider lik yöneticilik olamaz çok yanlış videoyu çektirip günlüğü yuzbin liralık kral odası ötelerde kalırdır

Nuri

Tipi ve izlediği siyaset ne kadar da İsmet'e benziyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23