• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu’ndan flaş cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-09-24 09:26:00 - 2020-09-24 09:59:38
Kılıçdaroğlu’ndan flaş cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için, “Bütün çabalarını bütün emeklerini yönettikleri kente verecekler” dedi.

Dün akşam katıldığı bir televizyon programında açıklamalar yapan CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında sorulan sorulara cevap verdi.

Yavaş ve İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarımız, belediye başkanlıklarını yapacaklar, güven tazeleyecekler, başarılı olacaklar, sıcak siyasetin olabildiğince dışında kalacaklar ama bütün çabalarını, bütün emeklerini yönettikleri kente verecekler” açıklamasını yaptı.

Canlı yayın devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu sözlerine şu şekilde devam etti.

Belediye başkanlarımız, belediye başkanlıklarını yapacaklar, güven tazeleyecekler, başarılı olacaklar, sıcak siyasetin olabildiğince dışında kalacaklar ama bütün çabalarını, bütün emeklerini yönettikleri kente verecekler
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Onların başarısı ile gurur duyarım

Kimi kamuoyu araştırmalarında İmamoğlu ve Yavaş'ın popülaritesinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun isminden yüksek çıktığının hatırlatılması üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, "O arkadaşların belirlenmesinde, aday olmasında benim emeğim vardır ve dolayısıyla partilerimizin emeği vardır. Onlar ne kadar başarılı olursa ben o kadar gurur duyarım." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ANADOLU

KENDİSİ NİYE ADAY OLAMIYOR DA BAŞKALARINI ÖN PLANA ÇIKARTIYOR ????

Ufak at civcivlerimiz yiyemiyor

Onların aday olarak belirlenmesinde emeğim vardır ifadesi tam bir safsata.Belediye başkan adayını bir partinin genel başkanı belirler,ben belirledim diyemiyor emeğim var diyorsun ! Anlayan anlar.Yani aday bu olacak talimatı gelir sende o talimatı yerine getirirsin.İlk çatı adayı macerası ortada,ayağına kadar gidip adayımız sensin diyen medya patronu değil miydi,sen ne yapıyordun o vakit ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23