• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'ndan beyin yakan sözler! Böyle ti'ye aldı

Yeniakit Publisher
2022-06-28 22:50:00 - 2022-06-28 22:50:53

Her zaman yaptığı gibi yine bol keseden sallayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bazı illere bedava elektrik vereceklerini iddia ederek vaatlerini sıraladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı vaatlerin zaten yapıldığını söyleyerek "Anlaşılan takip etmekte güçlük çekiyorsunuz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada, 6 büyük ilde çiftçiye bedava elektrik vereceklerini söyledi.

"Hükümetin CHP'yi dinlemediğini" dile getiren Kılıçdaroğlu, "Çünkü onlar çiftçiden, üreticiden ve alın terinden yana değil; lobilerden yana. Doğal gaz, kömür lobisi, diğer lobiler var. Ama biz halktan, üretimden, alın terinden, çiftçiden, besiciden yanayız. O nedenle onları destekleyeceğiz" dedi.

"Anlaşılan takip etmekte güçlük çekiyorsunuz"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına cevap verdi. "Anlaşılan bizim somut icraatlarımızın hızına yetişip takip etmekle güçlük çekiyorsunuz" ifadelerini kullanan Nebati, "Bugün vadettikleriniz bizim zaten çoktan başlattığımız projeler" paylaşımını yaptı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TC Bursa

Bakan doğru demiş, patronlara, müteahhitlere, yandaşlara her türlü kiyaklari yapıyorlar. kamu mallarının verilmesi,Vergi borcu silnmesi, kiralarinin yirmi yıl ertelenmesi ve buna benzer bir sürü kıyak yapıyorlar.

Tekin

Lafla peynir gemisinin yürüdüğünü gören,bilen var mı?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23