• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'na tokat: O gece neyin kafasını yaşıyordun?

Yeniakit Publisher
2023-01-14 18:53:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kılıçdaroğlu'na tokat: O gece neyin kafasını yaşıyordun?

Ettiği beylik beylik laflarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dikkatini çekmeye çalışarak gündemde kendine yer edinmeye uğraşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevaplar geldi.

Ettiği beylik beylik laflarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dikkatini çekmeye çalışarak gündemde kendine yer edinmeye uğraşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medyadan tokat gibi cevaplar geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine iftira attığını ve bu iftiraları askerlere alkışlattığını iddia eden Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı Kenan Evren'e benzetme gafletinde bulunarak kendilerini özrgürlükçü olarak tanıtmaya kalktı.

"Erdoğan bırak palavrayı. Benimle ilgili iftiralarını askerlere alkışlattın. Sen artık Kenan Evren kafasısın, biz özgürlükçüyüz, reformcuyuz. Komuta kademesine tekrar sesleniyorum; siyaset istiyorsanız, o kutsal üniforma ile yapamazsınız. İzin vermem. Türkiye’nin askerisiniz siz!" iddialarında bulunan Kılıçdaroğlu'na, sanatçı Umut Mürare'den tokat geldi.

"Bırak palavrayı Kılıçdaroğlu!" diyen Mürare, "15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında sana yol veren darbeci askerlere neden sesin çıkmadı özgürlükçü bay Kemal?! O gece kahveni yudumlayıp darbe girişimini televizyondan izlerken sen neyin kafasını yaşıyordun mesela reformcu bay Kemal?!" ifadelerini kullandı.

"medya adamı" isimli sosyal medya kullanıcısı ise, şunları kaydetti:

"Kemal Kılıçdaroğlu askeri, darbeci olursa, cuntacı olursa, din karşıtı olursa, NATO’cu olursa, teröristle mücadele etmek yerine milletine ayar verip siyasetle uğraşırsa sever ama asker vatanını milletini sever bayrağı ve sınırı için mücadele ederse askeri sevmez."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ömer

fetto chp yi ele geçirmiş durumda maşası hdp ve iyi partı soytarısı diğer kuklalar

CHP Liderine ne?

O gece yapılan darbe girişimi sizinle Fetönün siyasi çıkar çatışması. CHP Liderine ne?  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23