• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaz Dağları için yırtınmıştı! İşte Şahan Gökbakar'ın doğa düşmanlığı

Yeniakit Publisher
2019-10-30 15:31:00 -
Kaz Dağları için yırtınmıştı! İşte Şahan Gökbakar'ın doğa düşmanlığı

Çevreci ayağıyla Kaz Dağları için veryansın yapan Şahan Gökbakar, yönetmenliğini kardeşi Togan Gökbakar'ın yaptığı Recep İvedik 6 filminin çekimleri sonrası set olarak kullandıkları Muğla'daki Longoz ormanlarını adeta çöplüğe çevirdi.

Söz konusu çevre oldu mu işin aslını bilmeden çeşitli gazlamalarla çevreciliğe soyunan Şahan Gökbakar, Recep İvedik film serisinin 6'ncısının çekimleri için kullandıkları Muğla'nın Karacabey ilçesindeki Longoz ormanlarını çöplüğe çevirdi.

Kaz Dağları konusunda 'çevreci' olduğunu iddia eden ve "Tabiat ananın gözü yaşlı... Haberi geldi, evlatlarını öldürmüşler... İşte bunlar da Tabiatın Şehitleri... Üstelik kendi vatanı tarafından Kanadalıya satılmış, umursanmamış ve katledilmesine göz yumulmuş... Olayı Kanadalı Alamos Gold şirketi yapıyor... Türkiye'den de iş birlikçileri var..." ifadeleriyle tepki gösteren Gökbakar, ormanı çöp içinde bırakarak İstanbul'a döndü.

"Köylü orman yolunda bekledi"

Gökbakar ve kardeşi ile film sürecinde çok yakın olduğunu belirten Alper Tüydeş, ormanın getirildiği hali paylaşarak isyan etti.

"Film bitti gittiler. Köylü isyanda. Son gün paralarını alamamaktan korkup, orman yolunda beklediler adeta. Çünkü adamların ödemelerini hep geçiştirmişler son zamanlarda. Oteller hep isyandaydı ödeme yapmıyorlar diye." sözleriyle Gökbakar'ı suçlayan Tüydeş, ormanları getirdikleri hale ise şu sözlerle isyan etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Arkalarını belediye ekipleri topladı"

"Setin olduğu son akşam, ormanda final partisi adı altında kutlama yaptı İvedik tayfası.“Öküz öldü ortaklık bozuldu” derler ya. Bütün çöplerini ormanda öyle yığıp bırakmışlardı. Belediye ekipleri topladı arkalarını. “Ne de olsa birileri alır” diye düşündüler herhalde"

Paylaşımlarında bu zamana kadar sustuğunu ve artık konuşacağını söyleyen Tüydeş, filme gideceklerden de tüm bunları göz önünde bulundurmalarını istedi.

-Alper Tüydeş/Togan Gökbakar

-Alper Tüydeş/Şahan Gökbakar

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

.Malatyalı

Utanmada kendine sanatci. Diyor. Suvmeile sanki sanatci olunuyor sanatlahic ilgisi yok

Mehmet

Siz kanadalı şirketin avukatı mısınız ey akit.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23