• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil Netanyahu, Sosyal Medya Tetikçileriyle Gerçekleri Nasıl Çarpıttıklarını Anlattı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Katil Netanyahu, Sosyal Medya Tetikçileriyle Gerçekleri Nasıl Çarpıttıklarını Anlattı

Gazze kasabı Binyamin Netanyahu, New York'ta topladığı sosyal medya fenomenlerine Siyonist propaganda mekanizmasının nasıl çalıştığını bir bir itiraf etti.

Sosyal medyayı "en önemli silah" olarak tanımlayan katil, Filistin'de döktükleri kanı örtbas etmek ve ABD'yi avuçlarında tutmak için TikTok ve X gibi platformları nasıl ele geçirmeyi planladıklarını küstahça anlattı.
İşgalci İsrail rejiminin başbakanı, Gazze'deki bebeklerin katili Binyamin Netanyahu, yürüttükleri kirli algı operasyonunu ve küresel yalan mekanizmasını kendi ağzıyla deşifre etti. New York'ta etrafına topladığı sosyal medya fenomenleri ile buluşan Netanyahu, Siyonizm'in en büyük silahının artık füzeler değil, zihinleri işgal eden sosyal medya platformları olduğunu söyledi.

"EN ÖNEMLİ SİLAHIMIZ" DİYEREK İTİRAF ETTİ

Zerre kadar utanma belirtisi göstermeden konuşan katil Netanyahu, "Savaş araçlarını kullanmak zorundayız. Silahlar zamanın gerekliliklerine göre değişir" diyerek, yalanı ve algıyı nasıl bir savaş aracına dönüştürdüklerini anlattı. Özellikle ABD'deki Evanjelist ve sağcı lobileri avuçlarında tutmak için sosyal medyanın kritik önem taşıdığını vurgulayan işgalci rejimin başı, "(Sosyal medya) ABD’deki tabanımızı güvence altına almak için en önemli silah" sözleriyle Amerikan siyasetini nasıl zehirlediklerini ve Filistin'deki katliamlarına nasıl meşruiyet kılıfı uydurduklarını açıkça beyan etti.


 

HEDEFTE TİKTOK VE X VAR: GENÇ ZİHİNLERİ ZEHİRLEYECEKLER

Siyonist planın en tehlikeli adımı ise genç nesillerin zihinlerini tamamen esir alma hedefidir. Netanyahu, Çin menşeli TikTok'un, İsrail'e olan sadakati ve finansal desteğiyle bilinen Siyonizm aşığı Larry Ellison'ın sahibi olduğu Oracle gibi firmalara satılma sürecini "en önemli satın alma" olarak niteledi. Bu itiraf, Filistin davasının haklı sesinin yükseldiği TikTok'u susturma ve kontrol altına alma planının kanıtıdır. Hızını alamayan katil, X platformunun sahibi Elon Musk için ise "O bir düşman değil, bir dost, onunla konuşmalıyız" diyerek, tüm küresel iletişim ağlarını bu kirli ittifaka dahil etme niyetlerini ortaya döktü.
Bu küstah itiraflar, Siyonist rejimin sadece toprakları değil, aynı zamanda dijital dünya üzerinden zihinleri de işgal etme planını tüm çıplaklığıyla göstermektedir. Ümmetin ve vicdan sahibi tüm insanların bu "Zihin İşgali" hareketine karşı uyanık olması, hakikati her platformda daha gür sesle haykırması bir zorunluluktur.


 

BU BİR İLK DEĞİL: DEVLET POLİTİKASI HALİNE GELEN YALAN MAKİNESİ "HASBARA"

Netanyahu'un bu küstah itirafları, aslında Siyonist rejimin on yıllardır yürüttüğü kirli bir devlet politikasının en net dışavurumudur. "Hasbara" adını verdikleri ve kelime anlamı "aydınlatma, açıklama" olan bu yapı, esasında tam teşekküllü bir "İsrail Yalanları Bakanlığı" gibi çalışmaktadır. Bu yapının temel görevleri şunlardır:

  • İşgalci İsrail'i sürekli "mağdur" ve "savunmada" olan taraf gibi göstermek.
  • Filistinli direnişçileri ve hak arayışını "terörizm" olarak damgalamak.
  • Gazze'de ve Batı Şeria'da işlenen bebek katliamlarını ve savaş suçlarını "meşru müdafaa" yalanıyla örtbas etmek.
  • İsrail'i eleştiren her aydını, aktivisti veya devleti anında "anti-semitik" (Yahudi düşmanı) yaftasıyla karalayarak susturmak.
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KUBRISTAKI "SOYKIRIMCI SAPIK TERORIST 2.ISRAILIN VARLIFINA IZIN VEREN YUNANISTAN/AB SAHTEKARDIR BEDELINI MUTLAKA ODEMELIDIR TURKIYEYE VE INSANLIGA!!!!

SURIYEDE 2.TERORUSFAN/SIYONISTAN/ISRAILE IZIN VERMEDIK KIBRISTA HIC VERMEYIZ....

Saffet

Ver parayı coluk cocuk onur gurur şeref haysiyetlerini dogmamış cocuk ve vatanlarını satın al iyi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23