• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karayılan'dan itiraf: Her şey Türkiye'yi bölmek için!

Yeniakit Publisher
2015-09-26 22:25:00 - 2015-09-27 14:48:12
Karayılan'dan itiraf: Her şey Türkiye'yi bölmek için!

Daha önce sık sık HDP'ye oy isteyen terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Murat Karayılan, savaşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı yalanını çürüten itiraflarda bulunarak, "İçinden geçtiğimiz süreç özgür Kürdistan’ı kurma sürecidir" dedi. Bilindiği gibi HDP ve CHP'li yetkililer bölgede savaşı Erdoğan'ın 400 vekil için çıkardığını iddia ediyordu.

Teror örgütü PKK yanlısı Kürdistan Ulusal Kongresi'nin Belçika'nın başkenti Brüksel'de devam eden sözde Genel Kuruluna bir mesaj gönderen terör örgütü PKK'nın Kandil'deki elebaşılarından Murat Karayılan, özgür Kürdistan'ı kurma sürecinde olduklarını ve mücadelelerini bunun için verdiklerini itiraf etti. 

Barış söyleminin arkasına saklanarak HDP'ye oy isteyen PKK yandaşlarının asıl amacını açığa çıkaran açıklamalar tarihi bir itiraf niteliği taşırken savaşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 400 vekil için başlattığını öne süren CHP ve HDP kurmalarının benzer söylemleri tekrar dillendirip dillendirmeyeceği merak konusu oldu. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23