• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsveç markası HM’den LGBT rezaleti!

Yeniakit Publisher
2022-06-19 16:30:00 -
İsveç markası HM’den LGBT rezaleti!

Başta Türkiye’yi bölmek üzere 40 yıldır 40 bin kişinin üzerinde insanımızın ölümüne, yaralanmasına, ülke ekonomisinin yüz milyarlarca lira zarar görmesine neden olan PKK terör örgütü olmak üzere ülkemizi hedef alan tüm örgütlere kuluçka olarak sahip çıkan İsveç’e ait HM adlı giyim markası, hazırladığı ilanlarla ülkemizde LGBT rezaletini yaymaya çalışıyor.

YENİ AKİT/ANKARA

Terör sevici İsveç’a ait HM adlı giyim markası, Türkiye’de eşcinselliği ve türlü sapkınlığı yaymak üzere faaliyette bulunuyor. HM tarafından hazırlanan “Seçtiğim Ailem” başlıklı son ilanda, “Seçilmiş bir aile, birbirini desteklemeyi ve sevmeyi özellikle seçen insanlardan oluşuyor. Kimi seviyor olursanız olun, her ne olursa olsun orada olmaya ve kim olduğunuzu kutlamaya odaklanıyor. Birbirlerini seçen LGBTQIA+ aileleri ile tanışın” diyerek her türlü sapkınlığın ülkemizde yaygınlaşması için çalışma başlattı.

İsveç markasının sapkınlığı büyük infiale neden oldu!

Paylaşımlara tepki gösteren vatandaşlar “Terör sevici İsveç’in sapkın HM markası ülkemizden kovulsun”, “Sapkın HM defol!” şeklinde paylaşımlar yaparken AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci de sapkınlığı protesto ettiği paylaşımında “Bu (H&M) bir İsveç markası. Türkiye'de birçok satış mağazası var. Hizmet ettikleri bu cinsiyetsizlik propagandasından sonra, bu markanın mağazalarından alışveriş yapmayı kesmeyi tavsiye ediyorum” diye yazdı. Birinci’nin paylaşımı da sapkınlığa tepki gösteren vatandaşlar tarafından destek gördü.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

muhafazakar tüketici haberdar olsun bu haberden H&M in milli değerler/aile düşmanlığı ve sorosçu yıkıcı siyasi faaliyet yaptıgından, protestoya katılsın!!!

..............

SEN MİLLİ TAKIM DA OYNATIYORSUN SONRA ELİN GAVURUNA SALATA

Varya hiçbirşey anlamıyorum. Bu kadar rezaleti gel kendi milli takımında oynat sonra ona buna laf et. OLMAZ OLSUN BÖYLE REZALET
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23