• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstenmeyen SMS'lerle ilgili Bakan Pekcan'dan açıklama

Yeniakit Publisher
2021-02-17 11:03:00 - 2021-02-17 11:08:58
İstenmeyen SMS'lerle ilgili Bakan Pekcan'dan açıklama

Bakan Pekcan: "İstenmeyen SMS, sesli arama, e-posta gibi iletilerin önüne geçmek için hizmete açtığımız İYS'ye vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi."

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "İstenmeyen SMS, sesli arama ve e-posta gibi ticari elektronik iletilerin önüne geçmek hizmete açtığımız Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemine (İYS) 2 milyonun üzerinde vatandaşımız girerek onaylarını kontrol etti, 32,2 milyon ret işlemi ve 300 bine yakın onay işlemi gerçekleşti" açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayrettin

Kayıtlı olmadığımız sistemlerden gelen ileti ve aramalar için ne yapacağız peki? diciTürk denen illet için ha bire aranıyorum, ileti alıyorum. Defalarca şikayet etmeme rağmen aranmaya ve ileti almaya devam ediyorum. Sisteminizden silin dememe rağmen ısrarla tekrar aranıyorum. Asıl bunlar için bir çözüm bulunsun. Kendimiz kaydettirdiğimiz sistemlerden ret yazarak zaten çıkabiliyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23