• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte yeni, güçlü Türkiye! Art arda tarihi başarılar

Yeniakit Publisher
2018-04-06 14:58:00 - 2018-04-06 15:15:36
İşte yeni, güçlü Türkiye! Art arda tarihi başarılar

Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ve bürokratik hamleler Türkiye’nin dünyada daha aktif rol almasını sağladı. Geçtiğimiz hafta Kosova’da FETÖ’cülerin paketlenerek Türkiye’ye getirilmesi, Karlov suikastının failinin yakalanması, kırmızı listedeki teröristin öldürülmesi, Türkiye’nin eskisi gibi bir kenara çekilip oturmayacağının en büyük göstergesi...

 yeniakit.com.tr  Türkiye, Afrin’de iki aydan kısa sürede başarıya ulaştı. Harekat sırasında ABD başta olmak üzere, Batı ülkelerinin neredeyse tamamı harekata karşı çıktı. Tüm iftiralara kulağını tıkayan Türkiye doğru bildiği yolda ilerleyerek yaklaşık 4 bin ABD destekli teröristi etkisiz hale getirdi. Türkiye’nin bu başarısı özellikle İngiliz medyasını şaşkına uğrattı. Avrupa’da günlerde Türk askerinin hızı konuşuldu.

Afrin harekatından sonra, ABD’nin bölgeden ayrılmamasına rağmen Menbiç’e operasyon düzenleneceği açıklandı. Eskiden ABD başkanlarının karşısında el pençe divan duran Türkiye, artık “askerleriniz çekin, operasyon düzenleyeceğiz” uyarısı yapmaya başladı. Hatta operasyonun, ABD askerleri bölgeden çekilmese dahi yapılacağı konuşuluyor.

Türkiye’nin bu kararlı durumu, sahada da başarılı bir şekilde mücadele etmesini sağlıyor. Özellikle MİT’in Kosova’dan paketleyip getirdiği teröristler, tüm dünyada geniş yankı buldu.

YURT DIŞINDAN 80 TERÖRİST GETİRİLDİ


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Dün, MİT’in Kosova’ya gerçekleştirdiği operasyonun buz dağının yalnızca görünen kısmı olduğu ortaya çıktı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yaptığı konuşmada MİT’in sadece Kosova’dan değil, 18 ülkeden toplam 80 teröristin getirildiğini bildirdi.

İSRAİL’İN ADAMI ÖLDÜRÜLDÜ

Dün MİT ve Jandarma’nın gerçekleştirdiği başarılı operasyonda, kırmızı listede yer alan ve başına 4 milyon lira ödül konulan terörist öldürüldü. Medeni Sayılgan isimli bu PKK’lı, İsrail’in Mavi Marmara saldırısından 3 saat önce İskenderun’da 7 askerimizin şehit olduğu saldırının talimatını verdiği biliniyordu.

KARLOV’UN EMRİNİ VEREN YAKALANDI

Rus Büyükelçi Andrey Karlov’un öldürülme emrini veren FETÖ’cü dün yakalandı. Karlov’un katili Mert Altıntaş’ın örgüt içindeki ‘abisi’ konumunda olan Şahin S. saklandığı evde yakalandı. Şahin S.'nin, saldırının hemen ardından Altıntaş'ın maillerini silen ve suikast talimatını bizzat veren kişi olduğu belirtildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23