• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul’a fiilen kayyım atanmış gibi… Ekrem İmamoğlu kendini görevden aldı

Yeniakit Publisher
2022-07-13 14:48:00 -

Tüm felaketlerde İstanbul dışında olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki dinmek bilmiyor. Yeniakit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, "İstanbul’a fiilen kayyım atanmış gibi. Vali orada, İçişleri Bakanı orada, belediye başkanı Fethiye’de" dedi.

İstanbul'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü yaşanan sel felaketi sonrası gözler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aradı. Ekrem İmamoğlu ise yine her felakette olduğu gibi yine İstanbul dışındaydı.

Ekrem İmamoğlu'nun Fethiye'deki tatil yapması Akit Tv'de ekranlara gelen Manşetlerin Dili programında tartışıldı.

Yeniakit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, "Birkaç gün önce Ekrem İmamoğlu’nun Cumhuriyet gazetesinde bir sızlanışı vardı. ‘Beni görevden alabilirler’ diyordu. Yani sen zaten gönüllü olarak kendini görevden aldırmış gibisin. İstanbul’a fiilen kayyım atanmış gibi. Vali orada, İçişleri Bakanı orada, belediye başkanı Fethiye’de" ifadelerini kullandı.

Yeniakit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu ise "Haber peşinde olduğunu söyleyen Cumhuriyet ve Sözcü’de Ekrem İmamoğlu’nun tatiline ilişkin herhangi bir haber göremedik. Halk uyanıyor artık. Halkı aldatamazlar. Ekrem İmamoğlu yeni seçildiğinde ‘yoğun çalıştı’ dedik. 20 günlük başkanken tatile gitti. Hadi eyvallah dedik. Şimdi ne var? Üçüncü yıldasın. Altyapıyı soruyorsun. Şimdi çıkıp ‘25 yıldır yapılmayanı 3 yılda biz mi yapacağız’ diyor. Mazgalların hepsinde pislikler yuvalanmış. Tıkanmış. Şimdi sen onları temizlemezsen sel baskınları olacak. Bunun altyapıyla ilgisi yok. Sen üst yapıyı temizlemiyorsun. Ekrem Bey nerede? Tatilde. Fethiye’de tatil, Rize’de tatil, Trabzon’da tatil yapıyor" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsmail

Zaten bu proje Eko nun gayeside o mağdur edebiyatı yapıp başkan seçilmek yersen.ama yemezler.

can

tek itiraz eger mazgallar ile alakali ise peki bursa da karadeniz de onlar da mi temizlenmemis her yil sel baskini oluyor. izahi nedir haci yoksa orasi bizim mahalle elestirmeyiz mi modu? isbilmemez belediyeler her yerde parti ile alakasi yok demek ki.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23