• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İP'te gerginlik alevleniyor: Ümit Özdağ'ı kum torbasına çevirdiler

Yeniakit Publisher
2020-09-24 21:31:00 -
İP'te gerginlik alevleniyor: Ümit Özdağ'ı kum torbasına çevirdiler

İP kongresi sonrası Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) listelerini hazırladığı iddia edilen İP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'a tepkiler çığ gibi artıyor. Partiden dışlanmak istenen İP'li Ümit Özdağ Koray Aydın'dan çizik yedi.

Meral Akşener'in yeniden genel başkan seçildiği İP kongresinin ardından tartışmalar dinmek bilmiyor. Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu'na (MDK) giren isimleri belirlediği iddia edilen İP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'a yönelik eleştiriler artıyor.

Akşener'in 100 kişilik anahtar listesinde yer almalarına karşın, Başkanlık Divanı üyeleri Aytun Çıray, Adnan Aydın Sezgin ile Yavuz Temizer gibi isimelrin bulunduğu bazı GİK üyeleri kurula girmeyi başaramadı.

İP'li Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Koray Aydın'ı isim vermeden sert sert bir şekilde eleştirdi. Özdağ, "Sen benim düşmanım olacak kadar değerli değilsin" diyerek Aydın'ın hazırladığı tahmin edilen listeyi paylaştı.

Özdağ mesajında, "GİK üyesi olmak istemediğimi bilmene rağmen aday listesine yazdırıp sonra çizdirmek için pusu kuran "adama" (Koray Aydın) soruyorum. PKK'ya, FETÖ'ye. Yunanistan'a ve benzerlerine düşman mısın bilmiyorum ama sen benim düşmanım olacak kadar değerli biri değilsin." diyerek sert tepki gösterdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Ümit bey bu partinin kimin partisi olduğunu belki şimdi anlar. İnşaallah.

Selim

Lider demek duruşu farkındalığı sadakati davası olan adamdır. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23