• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'nun çirkin yüzü: Soruyu beğenmeyince aynı çirkin uslüp!

Yeniakit Publisher
2021-04-22 23:37:00 -

Habertürk canlı yayınına katılan Ekrem İmamoğlu, yine beğenmediği soruları alaycı bir uslüpla engelleyince tepki çekti.

 Yeniakit.com.tr 

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Habertürk canlı yayınında soruları cevapladı. Nagehan Alçı'nın Esenler Beliye Başkanı Tevfik Göksu hakkında bir soru sormak istemesi üzerine, sorudan kaçmak için alaylı bir uslüp takınan İmamoğlu, "Siz tevfik beyden mesajla soru alıp, bana soracaksanız bu yayın bitmez." dedi. Nagehan Alçı'nın soru sorma çabasını engelleyen İmamoğlu, Tevfik Göksu'yu hedef alarak şöyle hakaret etti:

Alaycı, çirkin uslübü ile sorudan kaçtı!

"Tevfik bey benim muhatabım değil. Nagehan hanım, Tevfik beye Allah yardım etsin. Üzülüyorum ona. Ramazan ayında dua ediyorum. Sahurda dua ediyorum. Niye biliyor musun? Keşke Esenler'de belediye başkanlığı yapabilse. Zavallı ne diyeceğini şaşırmış. Ne söyleyeceğini şaşırmış. Grup Başkanvekilliği mi yapsa? Esenlert Belediye Başkanlığı mı yapsa?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

67 yaşındayım bu kadar itici rahat yalan söyleyebilen bir tip görmedim.İstanbullular kendiniz ettiniz bu adamı seçmekle.Ancak Türk halkı bu sevimsizi asla seçmez

Sedat

Laf kalabalığı yapıp soruyu sordurmadı uyanık, videonun devamında sorduysa bilmiyorum. İstanbul halkı gerçekten kendine yazık etmiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23