• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB’de çalışan baba-oğlu darbecilere yardım etti!

Yeniakit Publisher
2016-07-24 15:42:00 - 2016-07-24 16:01:24

Darbeci hainlerle işbirliği yaptığı gerekçesi ile tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç’un darbecilere belediyeye girmekte yardım ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Tunç’un oğlunun da darbeci askerlere lojistik merkezinde yemek hazırladığı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

15 Temmuz akşamı hainlerin düzenlediği darbe girişiminde darbecilere yardım eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç ve oğlu Ömer Tunç’un ihaneti güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, darbeci askerlerin İBB binasına geldiği ve güvenlik amirine Mehmet Tunç’u sorduğu görülüyor. Darbeci albayın, daha sonra binaya gelen Mehmet Tunç ile birlikte çay içtikleri de güvenlik kameralarına yansıdı.

DARBECİLERE 10 BİN KİŞİLİK YEMEK YAPTIRDI

İBB’nin Eyüp’teki Lojistik merkezine giden darbeci askerlere ise burada Lojistik Merkezi yönetici olduğu öğrenilen İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç’un oğlu Ömer Tunç’un yardımcı olduğu ve darbeci askerlere 10 bin kişilik yemek yatırdığı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde önce darbecilerin Lojistik binasına geldiği hemen ardından ise Ömer Tunç’un gelerek darbecilerle buluştuğu ve aşçılara yemek yaptırdığı görülüyor.

Görüntülerin devamında ise Lojistik binasının önünde toplanan vatandaşların daha sonra binayı bastıkları ve darbeci askerleri, polis ile birlikte etkisiz hale getirdiği görülüyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23