• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hüseyin Çelik: Onu bulacağım

Yeniakit Publisher
2015-11-09 15:23:00 - 2015-11-09 15:30:53
Hüseyin Çelik: Onu bulacağım

Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik’ten paralel iddialarına sert tepki geldi. Çelik, “O polis kuryesi kim, ben de peşindeyim, onu bulacağım” dedi.

İlk olarak Sözcü gazetesinin duyurduğu iddiayı Arınç ve Çelik yalanladı. Hüseyin Çelik, konuyla ilgili Hürriyet’e yaptığı açıklamada bir polis kuryesinin ifadelerine dayandırılan bu iddiayla ilgili İçişleri Bakanı Selami Altınok’la telefonla görüştüğünü anlattı ve şunları söyledi:

“Bir polis kuryesinden söz ediliyor. O polis kuryesi kimdir? Bir iddiası olduğu zaman hemen götürüp iddianameye mi koyuyorlar? Aslı astarı nedir diye araştırılmıyor mu? İçişleri Bakanımızdan da rica ettim, ‘Bu iddia nereden çıktı, bu kurye denen adam kimdir, hangi maksatla yapılmıştır.’ Bunun ortaya çıkarılması lazım, ben de peşindeyim, onu bulacağım. Sonunda da hukuki yollardan gereğini yapacağım. Adalet Bakanımızla görüşüp iddianameyi isteyeceğim. Ortada tamamen asılsız, yalan bir iddia var. Çünkü ben, Sayın Arınç ile birlikte hiçbir zaman sözünü ettikleri arkadaşı çağırıp bu amaçlı bir konuşma yapmadım. Söz konusu bile değil, rüyamda görsem böyle bir şeye inanmazdım.”

TWİTTER'DAN AÇIKLAMA

Çelik, Twitter hesabından da özetle şunları yazdı: “Haberde iddia edildiği gibi sayın Arınç’la birlikte sayın İşbilen’i çağırıp söz konusu konuları konuştuğumuz iddiası hayal ürünüdür. Bu ve benzeri gayretler, iyi niyetli olmayan bir operasyonun parçalarıdır. Sayın Arınç’ın da bir TV programında değindiği, AK Parti ile özdeşleşmiş ve her aşamada emeği olan bazı şahıslarla ilgili karalama çabası budur.”

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23