• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hindistan'da şaşkına çeviren "Bitcoin" paylaşımı! Hesabı ele geçirdiler

Yeniakit Publisher
2021-12-13 07:27:00 - 2021-12-13 07:35:41
Hindistan'da şaşkına çeviren "Bitcoin" paylaşımı! Hesabı ele geçirdiler

Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin kişisel Twitter hesabı siber saldırıya uğrayarak hacklendi. Hesaptan "Hindistan bitcoini resmi para birimi olarak kabul etti" mesajı paylaşıldı. Olaydan kısa süre sonra hesap yeniden geri alındı.

Dünyanın en kalabalık 2. ülkesi Hindistan'da Başbakan Narendra Modi'nin kişisel hesabı siber korsanların hedefi oldu. Hesabı ele geçiren hackerlar, "Hindistan Bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul etti. Hükümet resmen 500 bitcoin satın aldı ve ülkedeki herkese dağıtıyor" mesajıyla birlikte bir de link paylaştı.

Twitter ile iletişime geçilmesinin ardından hesabın geri alındığı bildirildi. Geçtiğimiz ay Hindistan hükümeti kripto paraları yasaklayacak bir yasa tasarısı üzerinde çalışıldığını duyurmuştu.

Modi'nin hesabına düzenlen saldırının, bu yasa tasarısına tepki niteliğinde olduğu düşünülüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nihal

Bitcoin gibi kripto paralar dolara hizmet eder onun yerine dolar alın Allah aşkına hiç işim olmaz böyle yahudi amerikan oyunundan.

432

alçak hindu islam düşmanları namussuzları
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23