• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hezimete uğrayan YPG destekçisi İbrahim Baran üzgün! ‘Keşke Erdoğan’ın yerine Kılıçdaroğlu gelseydi”

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

PKK/YPG destekçisi İbrahim Halil Baran, YPG/SDG’nin uğradığı hezimet üzerine açıklama yaparak, “Bugün Erdoğan değil de Kılıçdaroğlu iktidar olsaydı Türkiye bu kadar güçlü bir şekilde Suriye'ye müdahale edemezdi” diyerek üzüntüsünü ifade etti.

“Libya’da ne işimiz var?”, “Karabağ’da ne işimiz var?”, “Mavi vatan masal” diyen, katil Esat’a destek veren, laiklik bahanesiyle ABD ve Siyonist güdümündeki PKK'nın Suriye uzantısı SDG/YPG'ye kol kanat geren CHP zihniyetinin çöküşü, PKK/YPG’den gelen itiraflarla gözler önüne seriliyor.


“KILIÇDAROĞLU İKTİDAR OLSAYDI TÜRKİYE BU KADAR GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SURİYE'YE MÜDAHALE EDEBİLİR MİYDİ?”

PKK/YPG destekçisi İbrahim Halil Baran’ın, YPG/SDG’nin uğradığı hezimet üzerine yaptığı; “Seçim döneminde ‘Erdoğan çok güçlü bunun gitmesi lazım, Kılıçdaroğlu gelsin’ dedik. Bugün Erdoğan değil de Kılıçdaroğlu iktidar olsaydı Türkiye bu kadar güçlü bir şekilde Suriye'ye müdahale edebilir miydi?” şeklindeki açıklama, CHP’nin durumunu ortaya koyuyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hepsi ağlıyor köleler ::))

ağlayan ağlayana yazıklar polsun amerika israilin köellri

hasel

Adam,içimizi nasıl biliyor.Siyasilerimizi de tanıyor ve rahat yorum yapabiliyor.KK nun passif davranacağını ve PKK nın zarar görmeyeceğini.Bugünkü manzaranın ortaya çıkmayacağını nasıl da biliyor.DEMEK Kİ:CHP,Kazara iktidar da olsaydı.Ülkemiz,çok şey kaybedebilirdi.Bu tahmin ve düşünceye binaen ne söyleyebiliriz:Sayın Cumhurbaşkanımızın görevi ilanihaye DEVAM ETTİRİLMELİ.Ama,meclis yoluyla uzatılarak;ama seçimle.Bir şekilde ve MUHAKKAK.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23