• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'li vekil Adıyaman'ın kardeşi, terör suçundan tutuklandı

Yeniakit Publisher
2016-03-13 18:29:00 - 2018-10-07 19:30:27
HDP'li vekil Adıyaman'ın kardeşi, terör suçundan tutuklandı

HDP'li vekil Mehmet Emin Adıyaman'ın kardeşi Muhsin Adıyaman, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından tutuklandı.

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik soruşturma kapsamında, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından 7 aydır aranan ve Iğdır ile İstanbul Emniyet Müdürlüklerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Muhsin Adıyaman'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Adıyaman, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik soruşturma kapsamında, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından aranan Muhsin Adıyaman'ın, istihbarat çalışması sonucu İstanbul Eyüp'te HDP Milletvekili olan ağabeyi Mehmet Emin Adıyaman'ın kızının evinde saklandığı tespit edilmişti. Bunun üzerine Iğdır ve İstanbul Emniyet Müdürlüklerince Milletvekili Adıyaman'ın da bulunduğu eve düzenlenen operasyonda, Muhsin Adıyaman gözaltına alınmıştı.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23